Vergadering : Raadsplein, 20 augustus 2020 16:30:00

Raadsvergadering met Vragenuur en stemmingen, en sessies. Deze vergadering is in het Raadhuis. Vanwege de coronaregels is de vergadering openbaar alleen te volgen via de uitzending en niet toegankelijk voor het publiek.

20 aug. 2020, 16:30

• Deze sessie gaat over het Honk- en Softbalcomplex in Hoofddorp. Het complex heeft inmiddels een lange geschiedenis. Het college van burgemeester en wethouders stelt voor om te kiezen voor het scenario waarin Stichting ETO het honk- en softbalcomplex te Hoofddorp met subsidie van de gemeente blijft exploiteren en beheren onder randvoorwaarden. Op die manier kan er een zo stabiel en efficiënt mogelijke exploitatie zijn, met zo min mogelijk financiële en operationele risico’s voor de gemeente en de gebruikers. Het eerste gedeelte van deze sessie was op 2 juli jongstleden.