Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Algemene vergader informatie

Raadsplein met raadsvergadering (Mededelingen, Vragenuur, De Stemmingen) en vier sessies. Voor aanvang van het raadsplein reiken de lokale journalisten de Peter-van-Groenigen-Bokaal uit aan de Beste Politicus van 2022. 

Inspreken kan in het Vragenuur en bij de openbare sessies; aanmelden voor 19 januari kan tot woensdag 18 januari, 12 uur. Kijk voor de afspraken op de website of neem contact op met de griffie. Op de website staan vanaf 9 januari de raadsstukken bij de datum van 19 januari. 

Datum:
19 jan. 2023, 16:45
Locatie:
Raadzaal

Agenda

Raadsvergadering en sessies in de Raadzaal

Raadzaal
 • Sinds 2014 reiken de lokale journalisten de Peter van Groenigen bokaal uit aan de beste politicus van 2022. Aan de verkiezing doen de journalisten mee van HCNieuws, Witte Weekblad, Haarlems Dagblad en MeerRadio. 

  De bokaal is vernoemd naar gemeenteraadslid Peter van Groenigen die in 2014 plotseling overleed. Van Groenigen stond bekend als een uitstekend volksvertegenwoordiger, voorbeeld en inspirator voor raadsleden, die onvoorwaardelijke steun gaf aan de vrije, kritische pers, ook in de lokale politiek. 

  Eerdere winnaars van de bokaal zijn: Mariette Sedee, Herman Koning, Henk Kuipers, Jurgen Nobel, Erik Vermeulen en Erik van der Peet. 

  Fragmenten
  Fragment 1 00:17:14 Download Afspelen
  Sprekersfragmenten
  Er zijn geen sprekersfragmenten
  Er is geen actieve pagina
  vergroten Sluiten

Sessies in de Heijezaal

Heijezaal