Vergadering : Raadsplein, 24 november 2022 17:00:00

Raadsplein met raadsvergadering (Vragenuur en De Stemmingen), en drie sessies over Standplaatsen woonwagens, Maaibeleid en Masterplan Pioniers-Bolsterrein.

24 nov. 2022, 17:00

Sessie in de Heijezaaal

• De gemeenteraad heeft in maart het Masterplan Pionier- Bols terrein vastgesteld. Daarbij nam de gemeenteraad ook een amendement (wijziging/aanvulling) aan over de maximale verkeerssnelheid (30 km/u). Dat amendement blijkt (verkeers)technische problemen te geven die de woningbouw kunnen vertragen. Het college stelt de raad voor om het Masterplan opnieuw vast te stellen, zodat wél kan worden gebouwd. De verkeerssnelheid wordt dan later geregeld met het Verkeersstructuurplan Nieuw-Vennep (VSP). Met dat plan wordt het mogelijk om vóór 2028 ook de verkeerssnelheid van de Helsinkilaan en Athenelaan naar 30 km/u te brengen.