Vergadering : Raadsplein, 24 november 2022 17:00:00

Raadsplein met raadsvergadering (Vragenuur en De Stemmingen), en drie sessies over Standplaatsen woonwagens, Maaibeleid en Masterplan Pioniers-Bolsterrein.

24 nov. 2022, 17:00

• De gemeente heeft een Natuurvisie. De gemeente vraagt boeren hun akkerranden in te zaaien. Het coalitieakkoord spreekt over de verhoging van de biodiversiteit. Maar GroenLinks ziet een groot contrast met het maaibeleid. Volgens GroenLinks worden buiten de bebouwde kom en in het buitengebied bloeiende bermen zonder vakmanschap en kennis gemaaid. Dat heeft negatieve gevolgen. Volgens GroenLinks zou een ander beleid beter kunnen zijn voor biodiversiteit, én goedkoper. In de sessie gaat de raad bespreken wat de afspraken zijn met de partij(en) die het groen onderhouden en wat de kosten zijn.

Sessie in de Heijezaaal