Raadsplein 10 december 2020 19:00:00

vergroten verkleinen laden...

Kijk of luister mee

 

Agenda

 • Sessie over het Raadsvoorstel Verklaring van geen bedenkingen voor de transformatie van een kantoorgebouw tot een appartementencomplex met 26 woningen, Sloterweg 22 Badhoevedorp  (2020.0002704). Op 3 december was een hoorzitting over dit onderwerp.

  vergroten verkleinen laden...
 • Sessie over het Programma van Eisen voor het nieuwe gemeentehuis (inclusief de kredietaanvraag), het Stedebouwkundig kader voor het project Raadhuisplein, en de Integrale aanpak van het parkeren in het stadscentrum van Hoofddorp (2020.0002651). Het huidige raadhuis is in slechte staat en moet vervangen worden. In deze sessie gaat het over de plannen voor de bouw van een nieuw Raadhuis op de plek van het huidige. Daarnaast gaat het over hoe de ruimte rond het nieuwe raadhuis en het Raadhuisplein moet worden ingericht (zogenaamd Stedebouwkundig kader), met in het bijzonder aandacht voor het parkeren rond het Raadhuisplein, de Vier Meren en in de rest van het centrum van Hoofddorp. De stukken over het gemeentehuis en het stedebouwkundig kader zijn bij het opstellen van deze agenda nog niet af. 

  vergroten verkleinen laden...
 • De raadsstukken zijn voor iedereen beschikbaar in het digitale systeem van de raad: iBabs.
  Ibabs werkt op tablets (iPads en Android), desktop computers en laptops.
  Voor tablets downloadt u de iBabs app. Op computers en laptops gaat u naar www.ibabs.eu.

  Inloggen:

  site: Haarlemmermeer
  emailadres: burger (alleen "burger" , meer is niet nodig); wachtwoord: burger

  In iBabs staan de actuele raadsstukken, ook moties en amendementen tijdens de vergadering .
  Raadsstukken vindt u ook op www.haarlemmermeer.nl/gemeenteraad bij "raadsinformatie", daar is ook het archief van de raad. In de centrale hal van het raadhuis liggen stukken ter inzage en zijn afhaalexemplaren op papier.
  vergroten verkleinen laden...

Downloaden audiofragment(en)