Raadsplein met raadsvergadering met Vragenuur, twee raadsdebatten en De Stemmingen. De raad vergadert met inachtneming van de coronamaatregelen (zoals houden van anderhalve meter afstand). De publieke tribune is gesloten. Raadsstukken van 9 december

09 dec. 2021, 17:00

Raadsvergadering (opening, Vragenuur), twee raadsdebatten en De Stemmingen

• De Rekenkamercommissie (RKC) onderzocht hoe de gemeente de dienstverlening aan inwoners en ondernemers bij het verlenen van een bouwvergunning kan verbeteren. De gemeente wil maatwerk leveren. Het onderzoek laat zien dat er soms spanning bestaat tussen die klantgerichte houding en de regels en wetten die de gemeente moet naleven. Dit heeft gevolgen voor de waardering van de dienstverlening. Resultaten van het onderzoek van de RKC staan in het rapport Maatwerk zonder willekeur?