Raadsplein, sessieavond met vier sessies vanuit de Raadzaal. De vergaderingen zijn openbaar, maar niet publiek toegankelijk. Raadsstukken staan op: haarlemmermeer.bestuurlijkeinformatie.nl

20 mei 2021, 19:00

Sessies vanuit de Raadzaal

Sessies vanuit de Heijezaal

• In Nederland leven tienduizenden mensen in een van de verschillende vormen van beschermd wonen (woongroepen of andere vormen). Beschermd wonen is bedoeld voor mensen die niet (meer) zelfstandig kan wonen wegen psychische of psycosociale problemen. Sinds 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor beschermd wonen. De sessie gaat over de nieuwe manier waarop het beschermd wonen in regionaal verband moet worden georganiseerd. Onze regio is Zuid Kennemerland, Haarlemmermeer samen met Haarlem, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede.