Vergadering : Raadsplein, 26 september 2019 19:00:00

Raadsplein, sessieavond, met vier sessies

26 sep. 2019, 19:00

• 1 Vragensessie

19.00-19.30 uur
    Discussiestuk
    De raad stelt niet politieke vragen over dagelijkse onderwerpen en problemen, die misschien wel klein, maar toch belangrijk of hinderlijk zijn.
  • Deze sessie gaat over zonne-energie en de ruimte die de gemeente kan, wil en moet maken voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is een geheime bijlage over de financiële kant; daarom is de vergadering misschien voor een deel besloten.

• Deze sessie gaat over de voortgang van projecten voor verkeer en vervoer waaraan momenteel gewerkt wordt: over wegen, openbaar vervoer, veiligheid, parkeren en duurzaamheid.

• essie over het stedenbouwkundig plan De Liede West en ook over hoe de Liede Noord en De Liede West er uit mogen komen te zien (beeldkwaliteit), als aanvulling op wat al staat in de welstandsnota.