Vergadering : Raadsplein, 12 december 2019 19:00:00

Raadsplein met Vragensessie, en nog drie inhoudelijke sessies

12 dec. 2019, 19:00

• 1 Vragensessie

19.00-19.30 uur
    Discussiestuk
    De raad stelt niet politieke vragen over dagelijkse onderwerpen en problemen, die misschien wel klein, maar toch belangrijk of hinderlijk zijn.
  • Deze sessie gaat over de winkels, horeca en andere commerciële voorzieningen, en hoe die levensvatbaar en aantrekkelijk te houden voor inwoners, ondernemers, bezoekers en werknemers.

• Sessie op verzoek van de fractie Forza!.
    Naar aanleiding van de onteigening van gronden in Badhoevedorp voor het ontwikkelen van sportvelden (De Veldpost)vroeg de fractie Forza! een sessie aan om in de raad te kunnen spreken over het bezit van vastgoed en gronden door de gemeente en of onteigening ook gewenst is als de eigenaar van gronden ook met de gemeente wil meewerken, en andere vragen die hier mee te maken hebben.