Vergadering : Raadsplein, 05 september 2019 17:00:00

Raadsplein met raadsvergadering (oa Vragenuur en Stemmingen) en twee sessiedebatten en twee sessies.

05 sep. 2019, 17:00

• Deze sessie gaat over het sociaal domein, over de ontwikkeling in de omvang en de kwaliteit van de hulp en ondersteuning die inwoners nodig hebben

• Haarlemmermeer hoort bij de Vervoerregio Amsterdam. Hierin werken gemeenten samen voor zo goed mogelijk (openbaar) vervoer in de regio. Aan deze samenwerking leveren alle gemeenten ook een financiële bijdrage.

• 7 De Stemmingen

Plm. 22.15 uur