Raadsplein met raadsvergadering, vier sessies en De Stemmingen

13 feb. 2020, 17:00

• Sessie op verzoek van GroenLinks. De Waterwolf doet werkzaamheden in de openbare ruimte als groenonderhoud, brugbediening en dienstverlening op/ onderhoud van begraafplaatsen. De Waterwolf is ook een leerwerkbedrijf voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De gemeente bezit 100% van de aandelen van dit bedrijf. De bedrijfsresultaten maar ook de kwaliteit van het werk vallen tegen. Het college heeft voorstellen gedaan om de tegenvallende resultaten aan te pakken. In deze sessie bespreekt de raad deze voorstellen en wat die betekenen voor de Waterwolf als bedrijf en de werknemers.

• 7 De Stemmingen

Plm. 22.15 uur