Een jaar corona in HLMR

Gepubliceerd op: 03 september 2021 12:25

Onder het motto "Stilstaan bij corona" is op donderdag 2 september het Haarlemmermeerse politieke seizoen geopend. Na de opening door burgemeester Marianne Schuurmans en optredens van zangeres Gabriëlle Lo met Closer to each other en de polderdichteres Demi Baltus presenteerde Isabel Suarez Santos van het gemeentelijke Team Onderzoek het rapport Een jaar corona in Haarlemmermeer, over de gevolgen van de coronacrisis voor de Haarlemmermeerse samenleving, sociaal, in de zorg en het onderwijs, op het gebied van mobiliteit, economie en wonen. Haar presentatie werd afgewisseld met sprankelende en indrukwekkende persoonlijke bijdragen van huisarts Ernst Bolsius, Thijs Eckhart (vriendengroep Duycker), Irene Bos (voormalig stewardess), Milad Pallesh (architect), en Yvonne Lub (Podium voor Architectuur), enkele van de Haarlemmermeerders die met diepte interviews hebben meegewerkt aan het onderzoek. 

Het volledige programma is terug te zien bij de  uitzendingen van de gemeenteraad, (opening politiek seizoen/raadsplein, 2 september 2021.

De digitale publicatie Een Jaar Corona in Haarlemmermeer, een verkenning naar de lange termijn effecten van corona vindt u hier

Isabel Suarez Santos, 02-09-2021 12:21:19
Isabel Suarez Santos presenteert in de Raadzaal het onderzoek Een jaar corona in Haarlemmermeer van Team Onderzoek HLMR tijdens de opening van het politiek seizoen 2021-22 (foto: griffie-gemeenteraad/Jur Engelchor)