13 juni 2024 - Bijzondere raadsvergadering Haarlemmermeer Zuidoost

Gepubliceerd op: 03 juni 2024 14:06

Komende donderdag 13 juni om 17:00u staat er weer een bijzondere raadsvergadering op de agenda van de gemeenteraad. Dit keer zal deze plaatsvinden in Haarlemmermeer Zuidoost. De raad gaat met een atlas op pad en rijdt met bussen tussen vier locaties, waar inwoners picthes zullen houden. Tussendoor is er ruimte om met inwoners in gesprek te gaan.

Inwoners zijn van harte welkom en mocht u een boodschap willen inbrengen tijdens de opening voor de raad om 17u, meldt zich u dan aan voor woensdag 12 juni 12:00u via griffie@haarlemmermeer.nl

In Rijsenhout te Anna's Hoeve start vergadering om 17u, daarna volgen pitches van inwoner.Daarna zal de raad zich per bus rond 18:45 verplaatsen richting de volgende kernen:

- Burgerveen (dorpshuis binnen - aankomst vanaf 19:00)

- Weteringbrug (buiten bij sportvelden - aankomst vanaf 19:00)

- Buitenkaag (dorpshuis buiten op plein - aankomst vanaf 19:30)

- Abbenes (dorpshuis binnen - aankomst vanaf 19:00)

Om 21:45 verzamelt iedereen weer in Rijsenhout en zal Burgemeester Schuurmans de vergadering officieel sluiten.

site zonder H