Raadsplein met sessie-avond. De avond begint met een digitale hoorzitting en sessie van 17.00 tot 18.00 uur  (in MS Teams, agendapunt 1, zie onderaan deze agenda). Vanaf 19.00 uur gaat de sessieavond verder met vijf sessies vanuit het Raadhuis. De raad vergadert met inachtneming van de coronamaatregelen (zoals houden van anderhalve meter afstand). De publieke tribune is gesloten. U kunt natuurlijk wel inspreken als u dat wilt.  Aanmelden voor inspreken op 16 december kan tot woensdag 15 december, uiterlijk 12 uur, via griffie@haarlemmermeer.nl.

16 dec. 2021, 17:00

Digitale hoorzitting en sessie ..

Sessies in de Raadzaal

Sessie in de Heijezaal

• Met een tweejarige pilot wil de gemeente deelautogebruik faciliteren. Aanbieders van deelauto’s hebben een gereserveerde parkeerplaats nodig voor hun auto's. Die zijn er nog te weinig,  vergeleken bij andere gemeenten.