Raadsplein 11 maart 2021 19:00:00

Uitzending

vergroten verkleinen laden...

Kijk of luister mee

 

Agenda

 • De raadsstukken zijn voor iedereen beschikbaar in het digitale systeem van de raad: iBabs.
  Ibabs werkt op tablets (iPads en Android), desktop computers en laptops.
  Voor tablets downloadt u de iBabs app. Op computers en laptops gaat u naar www.ibabs.eu.

  Inloggen:

  site: Haarlemmermeer
  emailadres: burger (alleen "burger" , meer is niet nodig); wachtwoord: burger

  In iBabs staan de actuele raadsstukken, ook moties en amendementen tijdens de vergadering .
  Raadsstukken vindt u ook op www.haarlemmermeer.nl/gemeenteraad bij "raadsinformatie", daar is ook het archief van de raad. In de centrale hal van het raadhuis liggen stukken ter inzage en zijn afhaalexemplaren op papier.
  vergroten verkleinen laden...
 • In december is bekend gemaakt dat er financiĆ«le tekorten zijn in het Sociaal Domein. Op voorstel van Gezond Haarlemmermeer heeft de voltallige raad gevraagd om sessies om zoveel mogelijk informatie te krijgen over de situatie, en wat de raad samen met de wethouder kan doen om de toestand te verbetering. In deze sessie gaat het over het onderdeel Jeugdhulp.

  vergroten verkleinen laden...
 • In december is bekend gemaakt dat er financiĆ«le tekorten zijn in het Sociaal Domein. Op voorstel van Gezond Haarlemmermeer heeft de voltallige raad gevraagd om sessies om zoveel mogelijk informatie te krijgen over de situatie, en wat de raad samen met de wethouder kan doen om de toestand te verbetering. In deze sessie gaat het over de verwijzingen en de organisaties die zorg aanbieden, en of daar veranderingen mogelijk zijn, waarbij de zorg optimaal is, maar de kosten overzichtelijker en beheersvaarder zijn.

  vergroten verkleinen laden...